Nyilvánosak az SZTNH Startup Safarin tartott előadásai

A Budapest Startup Safarit ötödik alkalommal rendezték meg, ez alkalommal online, „home conference“ megoldással. Az online előadások olyan témaköröket jártak körbe, mint az üzletfejlesztés, az online kereskedelem, a márkaépítés, a jogi és pénzügyi tudnivalók, a befektetési alapok, a tartalomkezelés vagy a most nagyon is aktuális távmunka. Nem csak üzleti, hanem mélyebb tech témákat is érintettek, az érdeklődők az AI, ML, robotika, automatizáció, kriptovaluta, programozás vonalon is számos programot találhattak.

Előadtak többek között a Netflix, az Amazon, a Liligo, az EIT Health, a Bitrise, a Turbine, a Formlabs, a Contentful, az Ipon, a Greenhouse, a Nordic LA, az Easy Equities, a Hoxton Ventures, a Pollenity, a Chronosphere, az Airtame és a Blockpit képviselői, partnerként csatlakozott a Cisco Webex, a talque és a Visual Europe Group. Az esemény tematikus online útvonalai mögé olyan vállalatok álltak, mint a Microsoft, az MVM, a Morgan Stanley, az SAP, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a Google és a Cisco Webex.

A Startup Safari szervezői lehetővé tették, hogy az SZTNH két előadását elérhetővé tegyük azok számára, akik nem tudtak részt venni a konferencián.

Pomázi Gyula, elnök, SZTNH: A startupok szerepe a gazdaság újraindításában
https://youtu.be/JHOmo8CbRv0 

Legeza Dénes, főosztályvezető, Tájékoztatási és Innovációtámogatási Főosztály, SZTNH: Nem hibázhatsz! - IP stratégia startupok-nak
https://youtu.be/NgVahUdPybM  

2020/05/21