Találd fel magad! – Pályázat indul kreatív fiataloknak

A Magyar Innováció Szövetség elindította a 30. Ifjúsági tudományos és innovációs tehetségkutató versenyt. A pályázat egyéni vagy kétfős csapatokban induló kreatív fiataloknak szól, akik akár 5 millió forint támogatást vagy jutalmat nyerhetnek, míg az eredményes tanárok és középiskolák akár 10-10 millió forint támogatást is kaphatnak.

A pénzjutalom mellett a verseny 1-3. helyezettjei 100 többletpontot kapnak a 2021. évi felsőfokú felvételi eljárása során. A legjobb fiatalokat (10-12 pályázó) felkészítő középiskolai tanárok differenciált, 600-800 ezer forintos jutalmat érdemelnek ki, a legeredményesebb iskolák pedig 1 millió forint támogatást nyernek el.

A nyertesek a hazai díjakon túl nemzetközi versenyeken, szakmai utazásokon vehetnek részt, többek között az EU Fiatal Tudósok Versenyén, a tudományos versenyek olimpiáján az USA-ban (ISEF), a Nobel-díj átadási ünnepségen stb. Az arra alkalmas pályázókat a Startup Campus ingyenesen üzleti és forrásszerzési képzésben részesíti.

A szervezők várnak minden pályázatot a műszaki, természettudományi, környezetvédelmi, informatikai, valamint matematikai területről, bármilyen innovatív alkotással, találmánnyal, kutató vagy fejlesztő, illetve tudományos munka terveivel.

 

A további részletek itt» vagy a képre kattintva megtekinthetők.

 

 

 

 

2020/09/22